Boeren, burgers en buitenlui, komt dat zien, komt dat zien!

Boeren, burgers en buitenlui, komt dat zien, komt dat zien! Zaterdag 16 en zondag 17 september: Jolande de Lalaing – de laatste bewoonster van Brederode
In dit evenementenweekend komt de laatste bewoonster van de Ruïne Jolande de Lalaing tot leven!
Kasteel Brederode was voor de tweede keer vernietigd toen de man van Yolande, de heer Reinoud van Brederode, de noordelijke vleugel van het kasteel weer liet opbouwen……….. Kom 16 en/of 17 september naar de Ruine van Brederode in Santpoort om deze geschiedenis te leren kennen! Er is veel te doen en te zien en uiteraard mag het Kennemerkunstgilde – het kunstgenootschap uit Haerelem ende Beverwijck niet ontbreken! Met de schilders Hendrickje ter Kindehuesen en Willem van Wijck en de illustere bouwmeester Maerten van Haerlem!, Komt dat zien, komt dat zien. Kijk ook op http://www.ruinevanbrederode.nl/?page_id=32

 

Comments are closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin