Kennemerkunstgilde op Mittelaltermarkt Hadamar

Afgelopen week is het Kennemerkunstgilde afgereisd naar de Mittelaltermarkt Hadamar, het derde evenement in een serie van vier in Duitsland. Hadamar is een leuk plaatsje in Hessen, vlakbij Limburg an der Lahn. Het evenement was weer uitstekend georganiseerd door Karl-Heinz Carolan Lieb van Lorrainemedieval in het park en op de pleinen rondom Schloss Hadamar. Veel interessante deelnemers, volop zon, lekker druk en een goede sfeer. Kortom voor herhaling vatbaar. Heel bijzonder vond ik trouwens het optreden van Dr.Bombastus. Geweldige humor! Mijn St.Joris schildering met eitempera op stucwerk is af en ik ben begonnen met een nieuw werk, naar een portret van Rogier van der Weyden waarvoor ik de tekening in zilverstift bijna af heb. Kijk voor een korte impressie op  //kennemerkunstgilde.nl/?p=1885
 

Comments are closed.