KOMT DAT ZIEN!

Reacties uitgeschakeld voor KOMT DAT ZIEN!

KOMT DAT ZIEN! Komend weekend wordt de Kunstfietsroute Castricum/Bakkum voor de 25e keer georganiseerd en wij zijn daarin stop 3 (Marshallstraat 14, Castricum). We gaan in de tuin en in ons huis van alles exposeren. Lang geleden hebben we twee keer achter elkaar meegedaan en twee keer een windhoos en stortbuien gehad waardoor we alles uit de tuin moesten halen! Maar, het werd toen wel een geweldig muziekfeestje. Komend weekend wordt het mooi weer en we laten ons niet meer verrassen door de elementen. Er is een middeleeuwen-tent en er komen wat luifels. Ook staat de tuin er mooi bij. Zaterdag spelen we vanaf 10.30 uur elk uur wat nummers met ons ensemble Szerelem: 17e-eeuws, Jiddisch en Iers (viool, piano, gitaar en bas/viola da gamba). En zondag vanaf 10.30 elk uur een blokje met ons trio Gruppo Kantado Festivalo: Cajun/Tex Mex en Jiddisch/Klezmer (accordeon, gitaar, bas). Wat exposeren we? Hetty met mozaiek, tiffany, glas in lood en middeleeuws werk. En ik exposeer schilderijen en pentekeningen. EN….. de middeleeuwse schilder Willem van Wijk is er ook om een en ander te vertellen over middeleeuwse schildertechnieken en schildersmaterialen.