Balkan-zangworkshop Castricum 22 oktober 2022

Reacties uitgeschakeld voor Balkan-zangworkshop Castricum 22 oktober 2022

Gisteren was de eerste zangochtend wereldmuziek van Kantado Festivalo in het gebouw van de tafeltennisvereniging aan de Gobatstraat. Er was een grote opkomst en we hebben heel lekker gezongen. Bij een eerste keer is al het repertoire nog nieuw en vraagt het veel concentratie van de deelnemers. Tijdens de herhaling van de zes ingestudeerde liedjes was het koorgeluid al heel mooi. De volgende keren zullen we steeds het bekende repertoire herhalen en een paar nieuwe liedjes erbij leren. Pas al je de nummers door en door kent kun je voluit meezingen en wordt het pas echt een feestje; en daar werken we naartoeπŸ˜‰. De geanonimiseerde foto’s geven een goed sfeerbeeld. We hebben de eerste keer Balkanliedjes gezongen. De volgende keer ( 19nov. )komen er liedjes bij uit het repertoire van de Joodse muziek: Jiddish, Hebreeuws en Sephardisch ( Spaans Joods ).

Het instuderen van de partijen
In de herhaling met accordeon en de tapan erbij
De Makedonsko kan gezongen en gedanst worden πŸ™‚